Snel en vakkundig scheiden

Een scheiding is emotioneel en ingrijpend en leidt vaak tot onenigheid tussen beide partijen. Om de scheiding officieel te maken is een convenant nodig waarin de afspraken staan die de basis vormen voor jullie nieuwe toekomst. Eventuele conflicten staan de scheiding in de weg. Hoe sneller jullie deze conflicten oplossen, hoe sneller de scheiding aangevraagd kan worden.

Het motto van Jacolien Kulk Mediation is wel scheiden, niet strijden. Zij helpt jullie om snel en in harmonie geschillen op te lossen. Dit bevordert niet alleen de snelheid van de scheiding maar ook de onderlinge relatie na de scheiding. Zeker als er kinderen in bij betrokken zijn is dit een prettige manier om uit elkaar te gaan.

Jacolien bemiddelt met veel empathie en een open persoonlijkheid maar ook met expertise door meer dan 20 jaar ervaring in de financiële markt. Met haar ervaring en expertise begeleid zij u door het hele proces.

Mediation is niet alleen goedkoper dan een juridische proces waarin twee advocaten het voor jullie uitvechten maar gaat bovendien veelal sneller omdat u het in gezamenlijk overleg eens wordt.

Kortom, als u beide snel en in goed overleg uit elkaar wilt is mediation de juiste keuze.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies, vragen of een gratis kennismakingsgesprek.