Reviews

Wat zeggen anderen over Jacolien Kulk. Lees hier enkele reviews van haar cliënten!

9

Ik heb hele goede en fijne ervaringen met Jacolien. Voelde me bij haar altijd gehoord en kon altijd bij haar terecht met zaken wat betreft de scheiding. Zij heeft het op een prettige manier geregeld ondanks dat een scheiding nooit leuk is. Super bedankt voor de goede begeleiding.

Marijke J.
9.5

Wij willen Jacolien Kulk Mediation zeker aanbevelen. Door onze scheiding door haar te laten regelen kregen wij als gezin rust en konden we ons met andere zaken bezig houden.
Jacolien ontzorgt, dat was voor ons heel belangrijk.

Peter D.
9

Jacolien is een goede mediator. Betrokken en altijd te bereiken. Ook de kinderen, het ouderschapsplan en dat ze mee mochten naar de praktijk van jou. Heel fijn. Het is een emotioneel proces en je moet zaken toch regelen. Huis, partner en kinder-alimentatie en andere zaken. We zijn enorm goed geholpen, dank! Ook dat we na de scheiding je altijd kunnen bellen met eventueel vragen.
Lieve groeten,

Simone V
10

Beste Jacolien,
Via deze weg willen wij jou bedanken voor de goede zorg van het regelen van onze scheiding.
Wij hebben zoveel aan jou gehad, zowel emotioneel als financieel.
Jij bent zo betrokken, en wij konden je altijd bellen voor vragen of langskomen. Ook voor onze 4 kinderen is alles goed geregeld.

Jolanda D
8

Omdat ik meerdere ondernemingen heb, dacht ik in eerste instantie aan een advocaat. Op aanraden van een vriend heb ik besloten om mediation een kans te geven en met Jacolien in zee te gaan. Dat is geen teleurstelling gebleken, Jacolien heeft alle kennis en ervaring met dit traject.

Klaas-Jan
9
Mijn ex-man en ik hebben samen 4 kinderen. Daarom hebben wij vrij snel de beslissing genomen om de scheiding middels een mediator te regelen. Het belangrijkste voor ons was en is om samen door één deur te kunnen blijven gaan, want de kinderen staan voor ons allebei voorop…. en dat is gelukt!
Carolien
9.5
 Jacolien is een zeer deskundige mediator die weet waar ze het over heeft vanuit eigen ervaring. Zij heeft mij erg goed geholpen. De communicatie verliep altijd vriendelijk en ze gaf altijd eerlijk advies. Zeer tevreden.
Zakenman Cees