Scheiden Noordwijkerhout

Een scheiding laten begeleiden door Jacolien Kulk mediation betekent dat er geen verliezers zijn. Zij ondersteunt jullie bij het samen oplossen van conflicten. Jacolien is onpartijdig en houdt rekening met de gevoelens van jullie allebei. Jacolien kan voor vrijwel elk geschil, persoonlijk of zakelijk, een oplossing vinden die voor jullie beide aanvaardbaar is.

jacolien kulk mediation katwijk_leiden rijnland bollenstreekWel scheiden, niet strijden is het motto van Jacolien Kulk.

  • Gratis intake scheiden Noordwijkerhout
  • Ook in avonden en weekenden
  • Thuis afspreken mogelijk

Jacolien Kulk Mediation - Scheiden Noordwijkerhout

Jacolien Kulk Mediation, gevestigd in de Duin en Bollenstreek begeleidt mensen in de regio (Noordwijkerhout, Lisse, Katwijk, Noordwijk, Hillegom, Warmond, Sassenheim, Voorhout, Oegstgeest, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg), Leiden, Wassenaar, Den Haag, Zoetermeer en Hoofddorp.

Jacolien Kulk heeft een gedegen financiële en bancaire kennis en kan u daarom in alle aspecten van de scheiding begeleiden. Zij begrijpt dat een scheiding een ingrijpende en emotionele beslissing is en houdt hier rekening mee bij het maken van gezamenlijke afspraken.

Scheiden Noordwijkerhout?

Jullie komen samen op gesprek. Eerst leggen we jullie duidelijk de gehele procedure uit. Wij leren jullie en jullie wensen kennen en informeren jullie over de stappen die genomen moeten worden.

Tijdens de gesprekken nemen we alle facetten door, zoals de vermogensverdeling, pensioen, ouderschapsplan (wanneer er kinderen bij betrokken zijn), alimentatie en hypotheek. Als er overeenstemming is bereikt op alle punten maakt Jacolien het convenant en eventueel het ouderschapsplan op. Hierna kan de scheiding snel afgerond worden.

Waarschijnlijk heeft u nog veel vragen. Neem contact met ons op voor advies of plan een vrijblijvend kennismaking gesprek / intakegesprek.