Scheiden omgeving Noordwijkerhout

Maak nu een afspraak met Jacolien Kulk!

Jacolien Kulk Mediation - scheiden Noordwijkerhout

Een scheiding laten begeleiden door Jacolien Kulk betekent dat er geen verliezers zijn. Zij ondersteunt jullie bij het samen oplossen van conflicten. Jacolien is onpartijdig en houdt rekening met de gevoelens van jullie allebei. Jacolien kan voor vrijwel elk geschil, persoonlijk of zakelijk, een oplossing vinden die voor jullie beide aanvaardbaar is. Wel scheiden, niet strijden is het motto van Jacolien Kulk.

 • Gratis intake scheiden Noordwijkerhout
 • Ook in avonden en weekenden
 • Thuis afspreken mogelijk

Jacolien Kulk Mediation

Scheiden Noordwijkerhout

Als u de scheiding laat begeleiden door Jacolien Kulk zijn er geen verliezers. Haar doel is het creëren van een win-win situatie doordat u conflicten samen oplost. Met haar ervaring en inlevingsvermogen vindt zij voor vrijwel elke situatie, juridisch, financieel of zakelijk samen met u een oplossing die voor beide aanvaardbaar is. Wel scheiden, niet strijden is haar drive.

Jacolien Kulk Mediation is werkzaam in Noordwijkerhout en in de rest van de Duin en Bollenstreek (Noordwijk, Hillegom, Lisse, Warmond, Sassenheim, Voorhout, Oegstgeest, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg) en begeleidt daarnaast ook mensen in de regio Leiden, Wassenaar, Den Haag, Zoetermeer en Hoofddorp.

Mediation is goedkoper en vaak sneller dan een scheiding in de rechtszaal. U spaart de kosten van een tweede advocaat uit en versnelt vaak het proces omdat u het snel en harmonieus eens wordt.

Scheiden Noordwijkerhout?
De kracht van Jacolien is dat zij tegenstellingen samen met u weet te overbruggen. Met haar open en doortastende karakter en haar grote bancaire en financiële kennis kan zij op alle vlakken advies geven en ideeën aandragen. Zo kunt u samen vrijwel elk geschil oplossen. Zo komt u tot afspraken op elk aspect van de scheiding, zoals een ouderschapsplan, alimentatie, pensioen, hypotheek en de vermogensverdeling.

Een scheiding is een ingrijpende en emotionele beslissing. Er zijn van uw kant vast een hoop vragen. Wij staan u graag te woord voor advies of een gratis intakegesprek.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies, vragen of een gratis kennismakingsgesprek.

  Contactgegevens

  Jacolien Kulk Mediation
  Ambachtsweg 5
  2222 AH Katwijk
  E: jacolien@jacolienkulkmediation.nl
  T: +31712032122
  KvK nr 60868260
  BTW nr 183872496B01

  Het is mogelijk dat ik in gesprek zit als u belt. Wanneer u de voicemail inspreekt bel ik zo snel mogelijk terug. U kunt ook het contactformulier invullen.

  Klaas-Jan: "Omdat ik meerdere ondernemingen heb, dacht ik initieel aan een advocaat. Op aanraden van een vriend heb ik toch besloten om met Jacolien in zee te gaan. Dit is geen teleurstelling gebleken. Jacolien heeft alle expertise in huis. Ik zou haar direct aanbevelen. Mijn ex-vrouw en ik zijn tot goede afspraken gekomen waar we beide tevreden over zijn."

  Carolien: "Mijn ex-man en ik hebben samen 4 kinderen. Daarom hebben wij vrij snel de beslissing gemaakt om de scheiding met een mediator te regelen. Het belangrijkste voor ons was en is om samen door één deur te kunnen blijven gaan want de kinderen staan voor ons allebei voorop. Dit is gelukt! We danken Jacolien dan ook zeer voor de warme en professionele begeleiding."

  © 2019 Jacolien Kulk Mediation.