Makkelijk scheiden

Bestaat dat eigenlijk wel: makkelijk scheiden? Hoe je het ook wendt of keert, het blijft een ingrijpende gebeurtenis en life changing keuze. Als het uw eigen keuze al is… Als een scheiding onoverkomelijk blijkt kan mediation u helpen het proces van scheiding makkelijker te maken. U betrekt namelijk een onafhankelijke derde partij die maar een doel heeft en dat is scheiden zonder strijden.

Wanneer is scheiden makkelijk?

Als u het snel met elkaar eens wordt, geen conflicten heeft en de gemaakte afspraken snel op papier zet dan kan een scheiding vlot geregeld zijn. Dat kunt u wat ons betreft makkelijk scheiden noemen. Helaas komt dit niet vaak voor en lopen de emoties vaak hoog op. Wilt u dit voorkomen en met elkaar proberen zo makkelijk mogelijk te scheiden? Dan is scheidingsbemiddeling oftewel mediation wellicht geschikt voor uw situatie. Het kan helpen het scheidingsproces op bovenstaand omschreven manier te laten verlopen.

Scheiden? We lossen het samen op.

Het doel van de mediation is het oplossen van eventuele zakelijke en persoonlijke conflicten zodat u snel en makkelijk uit elkaar kunt gaan. Op de gesprekken komt u altijd samen. Echtscheidingsmediatior Jacolien Kulk leert u beiden én de situatie eerst graag goed kennen. Eventuele conflicten legt zij op tafel en onpartijdig helpt zij u tot goede afspraken voor de toekomst te komen.

Het beste van twee werelden

Jacolien combineert een open en doortastende persoonlijkheid met een grote expertise op het financiële vlak. Met haar gedegen financiële kennis kan zij u tevens begeleiden in de soms complexe materie van de scheiding. Het is niet nodig ook nog een andere partij of instantie in te schakelen voor het zakelijke gedeelte. Haar uitgebreide ervaring en empathisch vermogen helpen u om samen tot gezamenlijke afspraken te komen. Zelfs wanneer de emoties hoog oplopen. Het doel is om afspraken te maken waar u zich allebei goed bij voelt.

Makkelijk scheiden: de afwikkeling

jacolien kulk mediation contact persoonlijk gesprekJacolien Kulk heeft een beproefde werkwijze en zet de gemaakte afspraken voor u op papier in een convenant. Als er kinderen bij betrokken zijn dan stelt zij ook samen met u een ouderschapsplan op. De officiële documenten gaan naar de rechtbank voor een beschikking. Vervolgens kan de scheiding ingeschreven worden bij de burgerlijke stand en is de scheiding een feit. Makkelijk scheiden, het lijkt een fabel. Maar met de hulp van Jacolien Kulk Mediation kan het toch zeker. Mediation is goedkoper, gemakkelijker en vaak sneller dan een juridische procedure waarbij twee advocaten de strijd met elkaar aangaan. Meer weten? Neem dan gerust contact op met Jacolien. Zij vertelt u op een rustige en heldere manier wat de mogelijkheden zijn.