Makkelijk scheiden

Maak nu een afspraak met Jacolien Kulk!

Jacolien Kulk Mediation

Een scheiding laten begeleiden door Jacolien Kulk betekent dat er geen verliezers zijn. Zij ondersteunt jullie bij het samen oplossen van conflicten. Jacolien is onpartijdig en houdt rekening met de gevoelens van jullie allebei. Jacolien kan voor vrijwel elk geschil, persoonlijk of zakelijk, een oplossing vinden die voor jullie beide aanvaardbaar is. Wel scheiden, niet strijden is het motto van Jacolien Kulk.

 • Gratis intake
 • Ook in avonden en weekenden
 • Thuis afspreken mogelijk

Jacolien Kulk

Makkelijk scheiden

Makkelijk scheiden

Bestaat dat eigenlijk wel: makkelijk scheiden? Hoe je het ook wendt of keert, het blijft een ingrijpende gebeurtenis en life changing keuze. Als het uw eigen keuze al is… Als een scheiding onoverkomelijk blijkt kan mediation u helpen het proces van scheiding makkelijker te maken. U betrekt namelijk een onafhankelijke derde partij die maar een doel heeft en dat is scheiden zonder strijden.

 

Wanneer is scheiden makkelijk?

Als u het snel met elkaar eens wordt, geen conflicten heeft en de gemaakte afspraken snel op papier zet dan kan een scheiding vlot geregeld zijn. Dat kunt u wat ons betreft makkelijk scheiden noemen. Helaas komt dit niet vaak voor en lopen de emoties vaak hoog op. Wilt u dit voorkomen en met elkaar proberen zo makkelijk mogelijk te scheiden? Dan is scheidingsbemiddeling oftewel mediation wellicht geschikt voor uw situatie. Het kan helpen het scheidingsproces op bovenstaand omschreven manier te laten verlopen.

 

Scheiden? We lossen het samen op.

Het doel van de mediation is het oplossen van eventuele zakelijke en persoonlijke conflicten zodat u snel en makkelijk uit elkaar kunt gaan. Op de gesprekken komt u altijd samen. Jacolien Kulk leert u beiden én de situatie eerst graag goed kennen. Eventuele conflicten legt zij op tafel en onpartijdig helpt zij u tot goede afspraken voor de toekomst te komen.

 

Het beste van twee werelden

Jacolien combineert een open en doortastende persoonlijkheid met een grote expertise op het financiële vlak. Met haar gedegen financiële kennis kan zij u tevens begeleiden in de soms complexe materie van de scheiding. Het is niet nodig ook nog een andere partij of instantie in te schakelen voor het zakelijke gedeelte. Haar uitgebreide ervaring en empathisch vermogen helpen u om samen tot gezamenlijke afspraken te komen. Zelfs wanneer de emoties hoog oplopen. Het doel is om afspraken te maken waar u zich allebei goed bij voelt.

 

Makkelijk scheiden: de afwikkeling

Jacolien Kulk zet de gemaakte afspraken voor u op papier in een convenant. Als er kinderen bij betrokken zijn dan stelt zij ook samen met u een ouderschapsplan op. De officiële documenten gaan naar de rechtbank voor een beschikking. Vervolgens kan de scheiding ingeschreven worden bij de burgerlijke stand en is de scheiding een feit. Makkelijk scheiden, het lijkt een fabel. Maar met de hulp van Jacolien Kulk Mediation kan het toch zeker. Mediation is goedkoper, gemakkelijker en vaak sneller dan een juridische procedure waarbij twee advocaten de strijd met elkaar aangaan. Meer weten? Neem dan gerust contact op met Jacolien. Zij vertelt u op een rustige en heldere manier wat de mogelijkheden zijn.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies, vragen of een gratis kennismakingsgesprek.

  Contactgegevens

  Jacolien Kulk Mediation
  Ambachtsweg 5
  2222 AH Katwijk
  E: jacolien@jacolienkulkmediation.nl
  T: +31712032122
  KvK nr 60868260
  BTW nr 183872496B01

  Het is mogelijk dat ik in gesprek zit als u belt. Wanneer u de voicemail inspreekt bel ik zo snel mogelijk terug. U kunt ook het contactformulier invullen.

  Klaas-Jan: "Omdat ik meerdere ondernemingen heb, dacht ik initieel aan een advocaat. Op aanraden van een vriend heb ik toch besloten om met Jacolien in zee te gaan. Dit is geen teleurstelling gebleken. Jacolien heeft alle expertise in huis. Ik zou haar direct aanbevelen. Mijn ex-vrouw en ik zijn tot goede afspraken gekomen waar we beide tevreden over zijn."

  Carolien: "Mijn ex-man en ik hebben samen 4 kinderen. Daarom hebben wij vrij snel de beslissing gemaakt om de scheiding met een mediator te regelen. Het belangrijkste voor ons was en is om samen door één deur te kunnen blijven gaan want de kinderen staan voor ons allebei voorop. Dit is gelukt! We danken Jacolien dan ook zeer voor de warme en professionele begeleiding."

  © 2019 Jacolien Kulk Mediation.