Echtscheiding regelen met mediation van Jacolien Kulk

Wilt u de echtscheiding regelen met behulp van een echtscheidingsmediator? In veel gevallen is dit een wijs besluit. Eerlijke mediation voorkomt dat scheiden eindigt in strijden. Het doel van mediation is dat beide partijen vrede hebben met de afspraken. Dat er geen verliezers zijn. U krijgt ondersteuning bij het samen oplossen van conflicten.

Wat Jacolien Kulk Mediation voor u kan betekenen

Uw echtscheiding regelen met de hulp van Jacolien Kulk betekent concreet dat u een derde neutrale partij bij de gesprekken betrekt. Jacolien houdt altijd rekening met uw gevoelens, die van uw partner en ook zeker van kinderen. Samen met jullie streeft Jacolien ernaar voor elk geschil een oplossing te vinden die voor beide partijen aanvaardbaar is. Zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied.

De eerste stap van een echtscheiding regelen

Een echtscheiding is een ingrijpende en emotionele beslissing waarbij een hoop komt kijken. In het begin komt er enorm veel op u af. Misschien weet u zelfs niet zo goed waar u moet beginnen. Een goede eerste stap is het inschakelen van Jacolien Kulk Mediation. U bent dan verzekerd van een ervaren en professionele echtscheidingsmediator. Zij begeleidt u middels een beproefde werkwijze van begin tot eind door het gehele scheidingstraject. In een aantal gesprekken bespreekt zij alle aspecten van de echtscheiding met jullie door. Onderwerpen als de hypotheek, een ouderschapsplan, de verzekeringen, alimentatie, pensioen en de vermogensverdeling. In deze gesprekken brengt zij structuur en houvast. Zonder hierbij de emoties uit het oog te verliezen. Op deze manier zorgt zij dat het gehele proces voor u beiden duidelijk is.

Professionele bemiddeling bij een scheiding

Stap voor stap helpt Jacolien u bij het acceptatieproces. Ze brengt ideeën aan voor het oplossen van eventuele conflicten. Ze vervult een neutrale bemiddelende rol. Haar groot empathisch vermogen combineert ze gedegen financiële kennis en ervaring. En dat komt goed van pas bij een scheiding waar ook altijd financiële en administratieve zaken geregeld moeten worden. Dit alles doet ze met een open blik.

Meer weten hoe u met Jacolien Kulk Mediation uw echtscheiding kunt regelen?

Echtscheiding regelen? Waarschijnlijk heeft u nog een hoop vragen. Jacolien helpt u graag met advies of een gratis intakegesprek. Maak vandaag nog een afspraak.