Echtscheiding regelen voorkomt dat scheiden eindigt in strijden

Maak nu een vrijblijvende afspraak en ik neem
binnen 1 werkdag contact met u op.

Wat Jacolien Kulk Mediation voor u kan betekenen

Een scheiding professioneel laten begeleiden door betekent dat er geen verliezers zijn. U wordt ondersteunt bij het samen oplossen van conflicten. Altijd onpartijdig en rekening houdend met uw gevoelens. Samen streven wij voor vrijwel elk geschil, persoonlijk of zakelijk, een oplossing te vinden die voor beide partijen aanvaardbaar is. Kom vandaag nog in gesprek en plan uw gratis eerste kennismakingsgesprek.

 • Gratis intake
 • Ook in avonden en weekenden
 • Thuis afspreken mogelijk

Jacolien Kulk

Hoe mediation werkt tijdens een echtscheiding

Echtscheiding regelen met mediation van Jacolien Kulk

Wilt u de echtscheiding regelen met behulp van een mediator? In veel gevallen is dit een wijs besluit. Eerlijke mediation voorkomt dat scheiden eindigt in strijden. Het doel van mediation is dat beide partijen vrede hebben met de afspraken. Dat er geen verliezers zijn. U krijgt ondersteuning bij het samen oplossen van conflicten.

 

Wat Jacolien Kulk Mediation voor u kan betekenen

Uw echtscheiding regelen met behulp van Jacolien betekent concreet dat u een derde neutrale partij bij de gesprekken betrekt. Jacolien houdt altijd rekening met uw gevoelens, die van uw partner en ook zeker van kinderen. Samen met jullie streeft Jacolien ernaar voor elk geschil een oplossing te vinden die voor beide partijen aanvaardbaar is. Zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied.

 

De eerste stap van een echtscheiding regelen

Een echtscheiding is een ingrijpende en emotionele beslissing waarbij een hoop komt kijken. In het begin komt er enorm veel op u af. Misschien weet u zelfs niet zo goed waar u moet beginnen. Een goede eerste stap is het inschakelen van Jacolien Kulk Mediation. U bent dan verzekerd van een ervaren en professionele echtscheidingsmediator. Zij begeleidt u van begin tot eind door het gehele scheidingstraject. In een aantal gesprekken bespreekt zij alle aspecten van de echtscheiding met jullie door. Onderwerpen als de hypotheek, een ouderschapsplan, de verzekeringen, alimentatie, pensioen en de vermogensverdeling. In deze gesprekken brengt zij structuur en houvast. Zonder hierbij de emoties uit het oog te verliezen. Op deze manier zorgt zij dat het gehele proces voor u beiden duidelijk is.

 

Professionele bemiddeling bij een scheiding

Stap voor stap helpt Jacolien u bij het acceptatieproces. Ze brengt ideeën aan voor het oplossen van eventuele conflicten. Ze vervult een neutrale bemiddelende rol. Haar groot empathisch vermogen combineert ze gedegen financiële kennis en ervaring. En dat komt goed van pas bij een scheiding waar ook altijd financiële en administratieve zaken geregeld moeten worden. Dit alles doet ze met een open blik.

 

Meer weten hoe u met Jacolien Kulk Mediation uw echtscheiding kunt regelen?

Echtscheiding regelen? Waarschijnlijk heeft u nog een hoop vragen. Jacolien helpt u graag met advies of een gratis intakegesprek. Maak vandaag nog een afspraak.

Ontvang antwoord op al uw vragen tijdens een vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek

  Contactgegevens

  Jacolien Kulk Mediation
  Ambachtsweg 5
  2222 AH Katwijk
  E: jacolien@jacolienkulkmediation.nl
  T: +31712032122
  KvK nr 60868260
  BTW nr 183872496B01

  Het is mogelijk dat ik in gesprek zit als u belt. Wanneer u de voicemail inspreekt bel ik zo snel mogelijk terug. U kunt ook het contactformulier invullen.

  Klaas-Jan: "Omdat ik meerdere ondernemingen heb, dacht ik initieel aan een advocaat. Op aanraden van een vriend heb ik toch besloten om met Jacolien in zee te gaan. Dit is geen teleurstelling gebleken. Jacolien heeft alle expertise in huis. Ik zou haar direct aanbevelen. Mijn ex-vrouw en ik zijn tot goede afspraken gekomen waar we beide tevreden over zijn."

  Carolien: "Mijn ex-man en ik hebben samen 4 kinderen. Daarom hebben wij vrij snel de beslissing gemaakt om de scheiding met een mediator te regelen. Het belangrijkste voor ons was en is om samen door één deur te kunnen blijven gaan want de kinderen staan voor ons allebei voorop. Dit is gelukt! We danken Jacolien dan ook zeer voor de warme en professionele begeleiding."

  © 2019 Jacolien Kulk Mediation.