Snel scheiden

Maak nu een afspraak met Jacolien Kulk!

Jacolien Kulk Mediation

Een scheiding laten begeleiden door Jacolien Kulk betekent dat er geen verliezers zijn. Zij ondersteunt jullie bij het samen oplossen van conflicten. Jacolien is onpartijdig en houdt rekening met de gevoelens van jullie allebei. Jacolien kan voor vrijwel elk geschil, persoonlijk of zakelijk, een oplossing vinden die voor jullie beide aanvaardbaar is. Wel scheiden, niet strijden is het motto van Jacolien Kulk.

 • Gratis intake
 • Ook in avonden en weekenden
 • Thuis afspreken mogelijk

Jacolien Kulk

Snel en vakkundig scheiden

Een scheiding is emotioneel en ingrijpend en leidt vaak tot onenigheid tussen beide partijen. Om de scheiding officieel te maken is een convenant nodig waarin de afspraken staan die de basis vormen voor jullie nieuwe toekomst. Eventuele conflicten staan de scheiding in de weg. Hoe sneller jullie deze conflicten oplossen, hoe sneller de scheiding aangevraagd kan worden.

Het motto van Jacolien Kulk Mediation is wel scheiden, niet strijden. Zij helpt jullie om snel en in harmonie geschillen op te lossen. Dit bevordert niet alleen de snelheid van de scheiding maar ook de onderlinge relatie na de scheiding. Zeker als er kinderen in bij betrokken zijn is dit een prettige manier om uit elkaar te gaan.

Jacolien bemiddelt met veel empathie en een open persoonlijkheid maar ook met expertise door meer dan 20 jaar ervaring in de financiële markt. Met haar ervaring en expertise begeleid zij u door het hele proces.

Mediation is niet alleen goedkoper dan een juridische proces waarin twee advocaten het voor jullie uitvechten maar gaat bovendien veelal sneller omdat u het in gezamenlijk overleg eens wordt.

Kortom, als u beide snel en in goed overleg uit elkaar wilt is mediation de juiste keuze.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies, vragen of een gratis kennismakingsgesprek.

  Contactgegevens

  Jacolien Kulk Mediation
  Ambachtsweg 5
  2222 AH Katwijk
  E: jacolien@jacolienkulkmediation.nl
  T: +31712032122
  KvK nr 60868260
  BTW nr 183872496B01

  Het is mogelijk dat ik in gesprek zit als u belt. Wanneer u de voicemail inspreekt bel ik zo snel mogelijk terug. U kunt ook het contactformulier invullen.

  Klaas-Jan: "Omdat ik meerdere ondernemingen heb, dacht ik initieel aan een advocaat. Op aanraden van een vriend heb ik toch besloten om met Jacolien in zee te gaan. Dit is geen teleurstelling gebleken. Jacolien heeft alle expertise in huis. Ik zou haar direct aanbevelen. Mijn ex-vrouw en ik zijn tot goede afspraken gekomen waar we beide tevreden over zijn."

  Carolien: "Mijn ex-man en ik hebben samen 4 kinderen. Daarom hebben wij vrij snel de beslissing gemaakt om de scheiding met een mediator te regelen. Het belangrijkste voor ons was en is om samen door één deur te kunnen blijven gaan want de kinderen staan voor ons allebei voorop. Dit is gelukt! We danken Jacolien dan ook zeer voor de warme en professionele begeleiding."

  © 2019 Jacolien Kulk Mediation.