Scheiden omgeving Wassenaar

Maak nu een afspraak met Jacolien Kulk!

Jacolien Kulk Mediation

Een scheiding laten begeleiden door Jacolien Kulk betekent dat er geen verliezers zijn. Zij ondersteunt jullie bij het samen oplossen van conflicten. Jacolien is onpartijdig en houdt rekening met de gevoelens van jullie allebei. Jacolien kan voor vrijwel elk geschil, persoonlijk of zakelijk, een oplossing vinden die voor jullie beide aanvaardbaar is. Wel scheiden, niet strijden is het motto van Jacolien Kulk.

 • Gratis intake
 • Ook in avonden en weekenden
 • Thuis afspreken mogelijk

Jacolien Kulk Mediation

Wassenaar

Jacolien Kulk is werkzaam in de omgeving Wassenaar en begeleidt daarnaast ook mensen in de regio Bollenstreek (Noordwijk, Noordwijkerhout, Hillegom, Lisse, Warmond, Sassenheim, Voorhout, Oegstgeest, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg), Leiden, Den Haag, Zoetermeer en Hoofddorp.

Een scheiding is ingrijpend en emotioneel, zeker als er ook kinderen bij betrokken zijn. Met haar ruime ervaring en open persoonlijkheid heeft Jacolien begrip voor uw situatie en begeleidt u stap voor stap door het hele proces. Jacolien heeft een uitgebreide bancaire en financiële achtergrond en kan in alle aspecten van de scheiding adviseren, ideeën aandragen en helpen bij het komen tot goede afspraken.

Op de gesprekken komt u samen. Het doel van de mediation is het gezamenlijk komen tot afspraken over alle facetten van de scheiding, zoals de vermogensverdeling, pensioen, verzekeringen, hypotheek, ouderschapsplan en alimentatie. Ook als de emoties hoog oplopen vindt Jacolien samen met u een weg om tot overeenstemming te komen.

De gemaakte afspraken zet Jacolien voor u in een convenant en eventueel een ouderschapsplan. Dit kan direct naar de rechtbank voor een beschikking en vervolgens kan de scheiding snel afgerond worden.

Waarschijnlijk heeft u veel vragen. Wij staan u graag te woord met advies of een gratis intake gesprek. Neem daarvoor contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies, vragen of een gratis kennismakingsgesprek.

  Contactgegevens

  Jacolien Kulk Mediation
  Ambachtsweg 5
  2222 AH Katwijk
  E: jacolien@jacolienkulkmediation.nl
  T: +31712032122
  KvK nr 60868260
  BTW nr 183872496B01

  Het is mogelijk dat ik in gesprek zit als u belt. Wanneer u de voicemail inspreekt bel ik zo snel mogelijk terug. U kunt ook het contactformulier invullen.

  Klaas-Jan: "Omdat ik meerdere ondernemingen heb, dacht ik initieel aan een advocaat. Op aanraden van een vriend heb ik toch besloten om met Jacolien in zee te gaan. Dit is geen teleurstelling gebleken. Jacolien heeft alle expertise in huis. Ik zou haar direct aanbevelen. Mijn ex-vrouw en ik zijn tot goede afspraken gekomen waar we beide tevreden over zijn."

  Carolien: "Mijn ex-man en ik hebben samen 4 kinderen. Daarom hebben wij vrij snel de beslissing gemaakt om de scheiding met een mediator te regelen. Het belangrijkste voor ons was en is om samen door één deur te kunnen blijven gaan want de kinderen staan voor ons allebei voorop. Dit is gelukt! We danken Jacolien dan ook zeer voor de warme en professionele begeleiding."

  © 2019 Jacolien Kulk Mediation.