Scheiden met eigen bedrijf

Maak nu een afspraak met Jacolien Kulk!

Jacolien Kulk Mediation

Een scheiding laten begeleiden door Jacolien Kulk betekent dat er geen verliezers zijn. Zij ondersteunt jullie bij het samen oplossen van conflicten. Jacolien is onpartijdig en houdt rekening met de gevoelens van jullie allebei. Jacolien kan voor vrijwel elk geschil, persoonlijk of zakelijk, een oplossing vinden die voor jullie beide aanvaardbaar is. Wel scheiden, niet strijden is het motto van Jacolien Kulk.

 • Gratis intake
 • Ook in avonden en weekenden
 • Thuis afspreken mogelijk

Jacolien Kulk

Gespecialiseerd in scheiden met eigen bedrijf

Als je als ondernemer of partner van een ondernemer gaat scheiden dan zijn er een hoop extra zaken die geregeld moeten worden. Met meer dan 20 jaar financiële en bancaire expertise heeft Jacolien de kennis in huis om alle (specialistische) zaken omtrent een onderneming samen met jullie te regelen. Zoals bijvoorbeeld de continuïteit van de onderneming, pensioen in onderneming, fiscale aspecten en waardebepaling van de onderneming(en).

Naast financiële en fiscale kennis heeft Jacolien een open, warme persoonlijkheid en een groot inlevingsvermogen. Wel scheiden, niet strijden is het motto. Ook als problemen nu onoplosbaar lijken of de emoties hoog oplopen.

Partijen die conflicten samen weten op te lossen komen sterker uit deze lastige periode weet Jacolien uit ervaring. Door haar ervaring en expertise begeleid zij u door het hele proces en hoeft u niet voor een moeilijk vraagstuk aan te kloppen bij een andere instantie of deskundige.

Zonder het emotionele aspect uit het oog te verliezen biedt Jacolien structuur en onderlegd advies over alle financiële, juridische en zakelijke aspecten van een scheiding.

Duurzame oplossingen die voor beide aanvaardbaar zijn is het doel van de mediation met Jacolien Kulk. Zo kunt u samen door een deur de stap nemen naar een nieuwe toekomst.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies, vragen of een gratis kennismakingsgesprek.

  Contactgegevens

  Jacolien Kulk Mediation
  Ambachtsweg 5
  2222 AH Katwijk
  E: jacolien@jacolienkulkmediation.nl
  T: +31712032122
  KvK nr 60868260
  BTW nr 183872496B01

  Het is mogelijk dat ik in gesprek zit als u belt. Wanneer u de voicemail inspreekt bel ik zo snel mogelijk terug. U kunt ook het contactformulier invullen.

  Klaas-Jan: "Omdat ik meerdere ondernemingen heb, dacht ik initieel aan een advocaat. Op aanraden van een vriend heb ik toch besloten om met Jacolien in zee te gaan. Dit is geen teleurstelling gebleken. Jacolien heeft alle expertise in huis. Ik zou haar direct aanbevelen. Mijn ex-vrouw en ik zijn tot goede afspraken gekomen waar we beide tevreden over zijn."

  Carolien: "Mijn ex-man en ik hebben samen 4 kinderen. Daarom hebben wij vrij snel de beslissing gemaakt om de scheiding met een mediator te regelen. Het belangrijkste voor ons was en is om samen door één deur te kunnen blijven gaan want de kinderen staan voor ons allebei voorop. Dit is gelukt! We danken Jacolien dan ook zeer voor de warme en professionele begeleiding."

  © 2019 Jacolien Kulk Mediation.