Scheiden omgeving Leiden

Maak nu een afspraak met Jacolien Kulk!

Jacolien Kulk Mediation

Een scheiding laten begeleiden door Jacolien Kulk betekent dat er geen verliezers zijn. Zij ondersteunt jullie bij het samen oplossen van conflicten. Jacolien is onpartijdig en houdt rekening met de gevoelens van jullie allebei. Jacolien kan voor vrijwel elk geschil, persoonlijk of zakelijk, een oplossing vinden die voor jullie beide aanvaardbaar is. Wel scheiden, niet strijden is het motto van Jacolien Kulk.

 • Gratis intake
 • Ook in avonden en weekenden
 • Thuis afspreken mogelijk

Jacolien Kulk Mediation

Leiden

Jacolien Kulk Mediation is werkzaam in de omgeving Leiden en begeleidt daarnaast ook mensen in de regio Duin en Bollenstreek (Noordwijk, Noordwijkerhout, Hillegom, Lisse, Warmond, Sassenheim, Voorhout, Oegstgeest, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg), Wassenaar, Den Haag, Zoetermeer en Hoofddorp.

Jacolien heeft een gedegen financiële en bancaire kennis en kan u daarom in alle aspecten van de scheiding begeleiden. Zij begrijpt dat een scheiding een ingrijpende en emotionele beslissing is en houdt hier rekening mee bij het maken van gezamenlijke afspraken.

Jullie komen samen op gesprek. Eerst leggen we jullie duidelijk de gehele procedure uit. Wij leren jullie en jullie wensen kennen en informeren jullie over de stappen die genomen moeten worden.

Tijdens de gesprekken nemen we alle facetten door, zoals de vermogensverdeling, pensioen, ouderschapsplan (als er kinderen bij betrokken zijn), alimentatie en hypotheek. Als er overeenstemming is bereikt op alle punten maakt Jacolien het convenant en eventueel het ouderschapsplan op. Hierna kan de scheiding snel afgerond worden.

Waarschijnlijk heeft u nog veel vragen. Neem contact met ons op voor advies of een gratis intakegesprek.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies, vragen of een gratis kennismakingsgesprek.

  Contactgegevens

  Jacolien Kulk Mediation
  Ambachtsweg 5
  2222 AH Katwijk
  E: jacolien@jacolienkulkmediation.nl
  T: +31712032122
  KvK nr 60868260
  BTW nr 183872496B01

  Het is mogelijk dat ik in gesprek zit als u belt. Wanneer u de voicemail inspreekt bel ik zo snel mogelijk terug. U kunt ook het contactformulier invullen.

  Klaas-Jan: "Omdat ik meerdere ondernemingen heb, dacht ik initieel aan een advocaat. Op aanraden van een vriend heb ik toch besloten om met Jacolien in zee te gaan. Dit is geen teleurstelling gebleken. Jacolien heeft alle expertise in huis. Ik zou haar direct aanbevelen. Mijn ex-vrouw en ik zijn tot goede afspraken gekomen waar we beide tevreden over zijn."

  Carolien: "Mijn ex-man en ik hebben samen 4 kinderen. Daarom hebben wij vrij snel de beslissing gemaakt om de scheiding met een mediator te regelen. Het belangrijkste voor ons was en is om samen door één deur te kunnen blijven gaan want de kinderen staan voor ons allebei voorop. Dit is gelukt! We danken Jacolien dan ook zeer voor de warme en professionele begeleiding."

  © 2019 Jacolien Kulk Mediation.