Maak van scheiden geen strijden.
Schakel een professionele mediator echtscheiding in.

Ontvang antwoord op al uw vragen tijdens een vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek

Mediator echtscheiding

Een mediator echtscheiding schakel je in als jullie dat beiden willen. Omdat jullie de scheiding zo soepel mogelijk willen laten verlopen. Omdat je wilt voorkomen dat scheiden strijden wordt. Omdat jullie samen naar de beste oplossingen willen zoeken. Een mediator echtscheiding wordt ook wel een scheidingsbemiddelaar genoemd. Deze bemiddeling is gebaseerd op de gedeelde wil om met elkaar en op basis van vertrouwen tot goede afspraken te komen. Jacolien Kulk is een mediator echtscheiding en helpt u graag alle stappen van een scheiding te doorlopen.

 

Mediation is juridische begeleiding met oog voor emoties

Een mediator echtscheiding is geen therapeut. Het gaat om juridische begeleiding waarbij de mediator ook bedreven is in communicatie. Oplossingsgerichte communicatie, waarbij emoties niet uit het oog verloren worden. Als mediator echtscheiding is Jacolien 100% onafhankelijk. Naar beide verhalen wordt geluisterd en zorgt zij tevens dat jullie naar elkaar luisteren. Zodat écht gehoord wordt wat elkaars wensen zijn. Lopen gesprekken vast, dan zorgt Jacolien dat de ruimte voor onderhandeling weer wordt gevonden. Het doel is altijd om tot afspraken te komen die jullie allebei kunnen en willen accepteren. En dat deze afspraken juridisch kloppen uiteraard!

 

Kies voor een goede mediator bij echtscheiding

Google maar eens op echtscheidingsmediator en je zult zien dat er veel keuze is. Maar wat is nu een goede mediator? In ieder geval is het belangrijk dat een mediator heldere informatie geeft, jullie wensen in kaart brengt en daarbij duidelijke begeleiding en ondersteuning geeft als het gaat om het maken van afspraken. Jullie zijn het beste geholpen als de scheiding zonder conflicten tot een goed einde gebracht kan worden. Dat gaat niet altijd vanzelf, daarom komt een mediator echtscheiding met alternatieve oplossingen als het proces vastloopt. Hierbij houdt een mediator rekening met externe factoren, zoals de invloed van familie en vrienden en zakelijke belangen.

 

Maak een weloverwogen beslissing

Het beroep van echtscheidingsmediator is (nog) niet beschermd. Dit betekent dat iedereen zichzelf in principe mediator mag noemen. Het is daarom belangrijk om beiden eerst research te doen voordat jullie een keuze maken. De klik met de mediator is ook belangrijk. Jullie willen tenslotte beiden vertrouwen hebben in een goede afwikkeling van de scheiding.

 

Jacolien Kulk Mediation is aangesloten bij de NMV, de beroepsvereniging voor professionals in mediation. Zullen we eens kennismaken? Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor een eerste kennismaking met Jacolien. Zij vertelt u graag hoe ze te werk gaat en wat ze voor u beiden kan betekenen.

Wat Jacolien Kulk Mediation voor u kan betekenen

Een scheiding professioneel laten begeleiden door betekent dat er geen verliezers zijn. U wordt ondersteund bij het samen oplossen van conflicten. Altijd onpartijdig en rekening houdend met uw gevoelens. Samen streven wij voor vrijwel elk geschil, persoonlijk of zakelijk, een oplossing te vinden die voor beide partijen aanvaardbaar is. Kom vandaag nog in actie en plan uw gratis eerste kennismakingsgesprek.

 • Gratis intake
 • Ook in avonden en weekenden
 • Thuis afspreken mogelijk

Jacolien Kulk

  Contactgegevens

  Jacolien Kulk Mediation
  Ambachtsweg 5
  2222 AH Katwijk
  E: jacolien@jacolienkulkmediation.nl
  T: 071 20 40 406
  KvK nr 60868260
  BTW nr 183872496B01

  Klaas-Jan: "Omdat ik meerdere ondernemingen heb, dacht ik initieel aan een advocaat. Op aanraden van een vriend heb ik toch besloten om met Jacolien in zee te gaan. Dit is geen teleurstelling gebleken. Jacolien heeft alle expertise in huis. Ik zou haar direct aanbevelen. Mijn ex-vrouw en ik zijn tot goede afspraken gekomen waar we beide tevreden over zijn."

  Carolien: "Mijn ex-man en ik hebben samen 4 kinderen. Daarom hebben wij vrij snel de beslissing gemaakt om de scheiding met een mediator te regelen. Het belangrijkste voor ons was en is om samen door één deur te kunnen blijven gaan want de kinderen staan voor ons allebei voorop. Dit is gelukt! We danken Jacolien dan ook zeer voor de warme en professionele begeleiding."

  © 2017 Jacolien Kulk Mediation.