Eerlijke mediation voorkomt dat scheiden eindigt in strijden

Maak nu een vrijblijvende afspraak en ik neem
binnen 1 werkdag contact met u op.

Wat Jacolien Kulk Mediation voor u kan betekenen

Een scheiding professioneel laten begeleiden door betekent dat er geen verliezers zijn. U wordt ondersteund bij het samen oplossen van conflicten. Altijd onpartijdig en rekening houdend met uw gevoelens. Samen streven wij voor vrijwel elk geschil, persoonlijk of zakelijk, een oplossing te vinden die voor beide partijen aanvaardbaar is. Kom vandaag nog in actie en plan uw gratis eerste kennismakingsgesprek.

 • Gratis intake
 • Ook in avonden en weekenden
 • Thuis afspreken mogelijk

Jacolien Kulk

Echtscheidingsmediator nodig?

Echtscheidingsmediator

Een echtscheidingsmediator inschakelen is in veel gevallen een goed idee. Wilt u in goed overleg scheiden? Zorgen dat beide partijen naar tevredenheid afspraken met elkaar kunnen maken? Want soms kom je er samen gewoon niet goed uit. Hoogoplopende emoties of een complexe financiële situatie kan de afwikkeling scheiding nog moeilijker maken dan het al is. En logischerwijs een neutrale blik vertroebelen. Jacolien Kulk helpt u met eerlijke scheidingsbemiddeling waarbij geen verliezers zijn. Haar groot empathisch vermogen en persoonlijke aanpak combineert ze met 20 jaar ervaring en kennis op financieel en bancair gebied. Deze combinatie van persoonlijkheid en zakelijke ervaring maakt dat zij als echtscheidingsmediator voor beide partijen van waarde kan zijn. Ze helpt u beiden de scheiding zo soepel en reëel mogelijk te laten verlopen. Wilt u weten wat echtscheidingsmediator Jacolien Kulk voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies, vragen of een gratis kennismakingsgesprek.

 

Wat doet een echtscheidingsmediator?

In feite begeleidt een echtscheidingsmediator stap voor stap het gehele proces. In dit geval maakt Jacolien eerst graag uitgebreid kennis met u beiden. U kunt allebei uw verhaal vertellen en aangeven wat uw wensen zijn. Met deze informatie en kennis informeert de echtscheidingsmediator wat de volgende stappen van de scheidingsprocedure zijn. Zo weet u altijd in welke fase u zit en wat u kunt verwachten. Zo krijgt u hulp bij het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de boedel en het maken van alimentatieafspraken. Het doel van een mediator is altijd om dit op een respectvolle manier te doen. Zodat jullie met elkaar goede en langdurige afspraken kunnen maken.

 

Echtscheidingsmediator Zuid-Holland

Jacolien Kulk is werkzaam als echtscheidingsmediator in Zuid-Holland. Zij begeleidt scheidende paren in de regio Den Haag, Zoetermeer, Wassenaar, Leiden, Hoofddorp en de Bollenstreek. Als professionele en onpartijdige echtscheidingsmediator helpt zij u met het vinden van een oplossing voor een geschil die onoplosbaar lijkt. Gaat u scheiden en denkt u erover een echtscheidingsmediator in Zuid-Holland in de arm te nemen? Dan heeft u waarschijnlijk eerst nog veel vragen. Dit kunnen wij ons goed voorstellen. Neem daarom contact met ons op voor advies of een gratis intakegesprek. Ook ’s avonds en in het weekend.

Ontvang antwoord op al uw vragen tijdens een vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek

  Contactgegevens

  Jacolien Kulk Mediation
  Ambachtsweg 5
  2222 AH Katwijk
  E: jacolien@jacolienkulkmediation.nl
  T: 071 20 40 406
  KvK nr 60868260
  BTW nr 183872496B01

  Klaas-Jan: "Omdat ik meerdere ondernemingen heb, dacht ik initieel aan een advocaat. Op aanraden van een vriend heb ik toch besloten om met Jacolien in zee te gaan. Dit is geen teleurstelling gebleken. Jacolien heeft alle expertise in huis. Ik zou haar direct aanbevelen. Mijn ex-vrouw en ik zijn tot goede afspraken gekomen waar we beide tevreden over zijn."

  Carolien: "Mijn ex-man en ik hebben samen 4 kinderen. Daarom hebben wij vrij snel de beslissing gemaakt om de scheiding met een mediator te regelen. Het belangrijkste voor ons was en is om samen door één deur te kunnen blijven gaan want de kinderen staan voor ons allebei voorop. Dit is gelukt! We danken Jacolien dan ook zeer voor de warme en professionele begeleiding."

  © 2017 Jacolien Kulk Mediation.